OVER GROW-TOGETHER

GROW-TOGETHER

Onze passie

Een succesvolle bijdrage leveren aan de invulling van Social Return On Investment (SROI) voor bedrijven.

Onze visie

Het creëren van een positieve, systematische verandering op de lange termijn voor zowel talenten als voor bedrijven.

Onze missie

Op een impactvolle manier een bijdrage leveren aan het behalen van Sustainable Development Goal 8 (SDG 8).

Uitleg voor bedrijven wat GROW-TOGETHER doet en waarom

GROW-TOGETHER bemiddelt in verschillende vacatures, zowel voor korte termijn als voor lange termijn. Ons kandidatenbestand is gevarieerd, zodat we voor verschillende partijen iets kunnen betekenen. Bij ons draait het om zowel vooruitgang in werk als in persoon. Dat is de combinatie waarin wij geloven. GROW-TOGETHER streeft naar een inclusieve arbeidsmarkt. Wij dragen bij aan het behalen van ‘Sustainable Development Goal 8’. SDG 8 streeft naar inclusieve, duurzame economische groei, werkgelegenheid en waardig werk voor iedereen.
 
Door verschillenden soorten talenten een plaats in uw organisatie te gunnen brengt u een belangrijke verrijking op de werkvloer. De verschillende soorten talenten kunnen gelegen zijn in weinig werkervaring, een laag opleidingsniveau, persoonlijke kenmerken zoals leeftijd, herkomst en arbeidsbeperkingen. Uit ervaringen blijkt dat deze groep talenten dagelijks met veel plezier en extra motivatie naar hun werk gaan. Maar ook voor de collega’s geeft de vernieuwde dynamiek een positieve impuls. Een bijkomend voordeel van werken met verschillenden soorten talenten is dat u kunt voldoen aan bepaalde wet- en regelgeving, denk bijvoorbeeld aan de participatiewet. En dat uw bedrijf een maatschappelijk verantwoord karakter uitstraalt, waardoor het mogelijk gemotiveerd nieuw personeel aantrekt.
 
Menselijke interactie en toenadering zijn voor ons de basis van een goede samenwerking. Daarom investeert GROW-TOGETHER in een uitgebreide persoonlijke kennismaking. Wij willen namelijk graag weten voor wie wij werken, wat jullie wensen zijn en hoe wij jullie vacatures zo goed mogelijk kunnen invullen. Nog voordat jullie één of meerdere kandidaten op gesprek krijgen zijn jullie al in het bezit van een uitgebreide CV waarin wij de kandidaat presenteren. Zo gaan jullie, maar ook de kandidaat, goed voorbereid een gesprek in. Wanneer de kandidaat is aangenomen, dan zit ons werk er zeker niet op. Sterker nog, wij blijven jullie nieuwe collega begeleiden en coachen zodat de kwaliteit wordt gewaarborgd en er een optimale drie-eenheid ontstaat. Oftewel.. het lijkt ons ontzettend leuk om jullie vacatures in te vullen op een maatschappelijk verantwoorde manier, om daarmee een succesvolle bijdrage te leveren aan jullie SROI doelstellingen.

”Geef veel meer mensen een kans, focus op vaardigheden en niet louter op diploma’s of eerdere werkervaring in precies dezelfde functie”

GROW-TOGETHER

”Een belangrijke aanbeveling: streef een inclusieve arbeidsmarkt actief na. Het blijft belangrijk om de waarde van diversiteit in bedrijven te benoemen. Een diverser bedrijf is aantoonbaar succesvoller op de lange termijn. Daarnaast is het cruciaal om de mensen om wie het gaat te betrekken, en hun kennis en ervaringen te benutten”

GROW-TOGETHER

LATEN WE SAMEN IMPACT MAKEN

Translate »